Geuren

Bangkok - Siamees Jasmijn

Brengt herinneringen boven van een wandeling door een tempelcomplex, zwart-wit foto’s makend terwijl je het speelse licht probeert te vangen. De zoete geur van jasmijn slingers  vult de tropische lucht. Een geur die verkwikt door zijn puurheid.

Siamees Jasmijn - De Siamese Jasmijn zoals gebruikt voor de geur, is binnen 2 uur na de nachtelijke bloei direct van de boom geplukt en binnen 48 uur verwerkt, waardoor het 4 keer meer etherische oliën bevat. Effecten: stemmingsverbeteraar, ontspannend en verlichtend


 

Beijing - Lotus​bloem

Doet denken aan schuilen tegen de zinderende hitte onder een wilg in de tuinen van het zomerpaleis, waarbij de koele wind de geur van majestueuze witte lotus voert. Een bloem die staat voor zuiverheid en verlichting.​

Beijing - Effecten: brengt lichaam en geest in balans en heeft een kalmerende werking. Ylang Ylang olie, gewonnen uit verse bloemen, onderdrukt pijn en somberheid en helpt bij slapeloosheid.


 

Chiangmai - Himalaya Magnolia

Vertelt een klassiek liefdesverhaal waarin hij zijn ware liefde terugvindt door de geur van magnoliabloesems te volgen. Een geur die hem elke keer in Chiangmai weer zo vurig deed verlangen naar haar prachtige lange steile haar.

Chiang Mai - Effecten: zorgt voor ontspanning en elimineert stress. Ylang Ylang olie, gewonnen uit verse bloemen, onderdrukt pijn en somberheid en helpt bij slapeloosheid


 

Nanjing - Neroli/ Oranjebloesem

Voert je mee naar Duizend Boeddha Klif, een indrukwekkende rotswand net buiten Nanjing, met grotten vol mystieke boeddhistische reliëfs uit de Tang tijd. Daar waar de verfrissende geur van bittere sinaasappelbloesems de koele avondlucht vult. Een natuurlijk en opwekkend aroma.​

Nanjing Neroli - Effecten: draagt bij aan positieve energie, verfrissend, stimulerend en vermindert angst en nerveuze spanning.


Danang - Basilicum & Neroli

Laat je wegdromen bij een kom warme en stomende Pho, een lokale Vietnamese noedelsoep, terwijl de buitenlucht nog koud en vochtig is van nachtelijke motregen. De geur van basilicum en citrus op de noedels brengt warme herinneringen terug aan die winter in Danang.

Danang - Effecten: ​​verfrissend en stress verminderend, bevat basilicum olie die helpt de geest te stimuleren en op te vrolijken.


 

Phuket - Citroengras  & Lavendel

Neemt je bij de hand over een smal pad in de richting van een klif met uitzicht op de Andamanse Zee en Phuket, de parel van de Oriënt. Hier vermengde de pittige geur van Citrus zich bij toeval met lavendelparfum, een unieke, rijke geur creërend.  ​

Phuket - Effecten: vermindert spanning en werkt rustgevend. 


 

Phu Quoc - Peper & Lavendel

Herleef het heerlijke moment dat een zachte bries de intense zomerhitte draaglijk maakte, zorgend voor een welkome verfrissing na een gepeperde lokale lunch in Phu Quoc, daar waar deze unieke geur vandaan komt.

Phu Quoc – Effecten: peper van zwarte peperkorrels helpt om scherp en alert te blijven en vermindert fysieke en emotionele spanning.

© 2019 - 2023 VUUDH.NL | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel